Dalinkitės šia informacija:Share on Facebook
Facebook

Mums visiems patinka maistingi, puikaus skonio ir patogūs (ypač, kai nėra laiko gaminti maisto) „NeoLife‟ baltyminiai gėrimai. Tačiau kartais taip smagu praleisti daugiau laiko virtuvėje, tad kodėl gi nepagaminus ko nors gardaus drauge su visais šeimos nariais? Pateikiame puikų skanaus ir maistingo, turinčio daug omega-3 riebalų rūgščių ir vitamino D, patiekalo receptą, kuris tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Ankštinių daržovių padažas (šiuo atveju naudojame žaliuosius žirnelius) suteikia daug vitaminų, mineralų, skaidulų ir nėra per daug kaloringas. Receptas skirtas 7 porcijoms, kad galėtumėte pasiruošti po vieną pietų dėžutę kiekvienai savaitės dienai!

Jums reikės ( 7 porcijoms):

3,5 dl bolivinių balandų

7 x 150 g lašišos

7 dl šaldytų žaliųjų žirnelių

7 dl kiniškų daržovių (galite naudoti šaldytą mišinį arba pasirinkti savo mėgstamiausias šviežias daržoves)

3,5 valg. šaukštų sojų padažo

6 valg. šauktų sezamo sėklų

Aitriųjų paprikų dribsnių

1 kubelio daržovių sultinio

2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus

Salmon_dish3

1) Išvirkite bolivines balandas, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakuotės.

2) Įdėkite vieną sultinio kubelį į 3 dl vandens, suberkite žirnelius ir virkite apie 5 min. Tada viską sutrinkite.

3) Įtrinkite lašišą sezamo sėklomis ir aitriųjų pipirų dribsniais. Apie 2 min. apkepinkite žuvį alyvuogių aliejuje, pasirinkę vidutinę kepimo temperatūrą, kad lašiša gražiai apskrustų. Užpilkite sojų padažo, sumažinkite kepimo temperatūrą ir leiskite dar kelias minutes žuviai pasitroškinti.

4) Paruoškite kiniškų daržovių mišinį, kaip nurodyta pakuotės instrukcijoje, arba rinkitės savo mėgstamiausias šviežias daržoves.

5) Mėgaukitės šiuo sveiku skaniu patiekalu! 1 porcijoje yra apie 600 kcal, 40 g baltymų, 29 g riebalų ir 37 g angliavandenių.

Kartais norite ko nors sūraus ir traškaus? Jūs ne vienintelis (-ė)! Radome sveiką alternatyvą! Kodėl gi nepabandžius Tinos sūrių, traškių krekerių?

Sūrūs, traškūs krekeriai (Tinos iš Suomijos biuro receptas)

Jums reikės:

1 dl aguonų sėklų

1 dl linų sėmenų

1 dl pasmulkintų moliūgų sėklų

1 dl pasmulkintų saulėgrąžų sėklų

2 dl kukurūzų miltų

1 a. šaukštelio druskos

1 dl rapsų aliejaus

4 dl karšto virinto vandens

Įkaitinkite orkaitę iki 145 C° (konvekcinė orkaitė). Visus sausus ingredientus sumaišykite su aliejumi ir karštu vandeniu. Palikite 20 min. kambario temperatūroje, kad masė išbrinktų.

CrackersĮ dvi kepimo popieriumi išklotas kepamąsias skardas įpilkite ploną sluoksnį masės. Kepkite 15 min. Išimkite skardas iš orkaitės ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Galiausiai vėl įdėkite skardas į orkaitę ir kepkite dar 45 min.

Išimkite krekerius iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Mėgaukitės maloniu traškesiu! Krekerius laikykite kambario temperatūroje.

Jaučiatės sušalę? Tegul ši arbata jus sušildo ir suteikia energijos!

Šildanti žiemos arbata (Osos iš Švedijos biuro receptas)

Jums reikės:

„NeoLife‟ arbatos

Kelių šviežio imbiero skiltelių

Pusės skiltelės citrinos

Sumaišykite visus komponentus karštame virintame vandenyje. Leiskite 5 min. pastovėti. Tai skanus, gerklę sušildysiantis, paprastai paruošiamas gėrimas, puikiai tinkantis žiemą!

Tea3

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>